Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Hjælp din lokale klub

Skrevet af John @ 03/06 2020Bookmark og Publicer

Kære alle.
Som I nok alle ved, så er BK Frihedens kræmmermarked desværre aflyst i år, og det var jo en stor indtægt, som gik til vores spillere.
Derfor er det vigtigt for klubben, at vi får støtte på anden måde. Igen i år sælger klubben lodder for nyreforeningen. Så udover at støtte BK Friheden, så støtter man også et godt formål

Hvis man vil støtte klubben og samtidig have en mulighed for at vinde i lotteriet, så er det muligt at købe lodder igennem John. Hvert lod koster kr 30,- og man kan sende en sms på 21639550, så vil cykelmyggen John cykle ud i Hvidovre-området og aflevere lodderne når pengene er overført på mobilpay
Så hjælp gerne en lokal Hvidovre klub !


Skriv en Kommentar 0


Føtex Donation

Skrevet af Carsten Pedersen @ 28/05 2020Bookmark og Publicer

Føtex Frihedens kunder donerer 7.884 kr. til Boldklubben Friheden

 

At valget er faldet på Boldklubben Friheden, er ikke tilfældigt. Det forklarer varehuschefen i føtex Friheden, Mickey Friis:-

Vi har valgt Boldklubben Friheden, fordi det er en lokal klub ift. til vores butik og det er en klub, der blandt andet gør meget for områdets børn, unge og nærmiljø.

Blandt andet ved diverse sociale arrangementer.- Vi har valgt at forlænge vores samarbejde med Boldklubben Friheden endnu en periode 6 måneder fra 01. marts til 31. august, derefter er vi klar til en ny aftale med en lokal klub som har unge og bevægelse i fokus .

Se hele artiklen her i Hvidovre Avis.

Skriv en Kommentar 0


Opstart af træning

Skrevet af John Steinmüller @ 11/05 2020Bookmark og Publicer

Kære medlem af BK Friheden

Som de fleste nok har hørt, er det fra på mandag igen tilladt at træne fodbold udendørs, dog med en række restriktioner.

Alle de praktiske ting er vi klar med i løbet af i morgen, dvs i BK Friheden starter træningen fra på Onsdag.

Der kommer yderligere info fra jeres årgangs træner omkring opstart.

Vores klubhus er pt udlånt til vuggestue/børnehave og derfor vil der indtil videre ikke være adgang til klubhuset. Vær opmærksom på at også omklædningsrum og toiletter vil være aflåst og kan derfor ikke benyttes. Spillere skal være omklædt hjemmefra.

 Kræmmermarked:

Som I nok har set, har vi været nødt til at aflyse vores Kræmmermarked i år grundet Covid-19 situationen.

Kræmmermarked er langt den største indtægtskilde, og dermed det der får vores økonomi til at hænge sammen så vi fortsat kan tilbyde de bedste forhold, og det billigste kontingent.

Uden vores Kræmmermarked må vi forvente at komme ud af 2020 med et betragteligt underskud.

Vi bliver derfor nødt til at kigge på vores omkostninger for resten af året.

Bestyrelsen har valgt at denne situation ikke skal forstyrre `daglig drift` så når vi kommer i gang med fodbolden igen skal vores medlemmer ikke til hverdag mærke at vores økonomi i 2020 er stram.

Til gengæld bliver vi nødt til at udskyde de udgifter vi kan, og derfor bliver det desværre ikke i år at vi kan give alle vores medlemmer den lovede hoodie/sweatshirt. Det håber vi på at kunne gøre til næste år, men det afhænger hvordan vi økonomisk kommer ud af 2020.

Pbv

Johnny Duholm

BK Friheden

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler