Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Hjemmekamp den 21. september 2019 kl 14.15

Skrevet af John Steinmüller @ 16/09 2019Bookmark og Publicer

Så er det tid til hjemmekamp igen og vi skulle meget gerne have lidt flere på tilskuer-rækkene denne gang
Kom forbi og støt vores drenge i kampen mod Brøndby IF og i at beholde vores top-placering.
Grillen/salg af øl og vand åbnes fra kl 13.30, så der er selvfølgelig ingen undskyldning for ikke at kigge forbi !

Skriv en Kommentar 0


Hvidovre Bodyfit hos BK Friheden

Skrevet af John Steinmüller @ 04/09 2019Bookmark og Publicer

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et bootcamp-forløb hos Hvidovre Bodyfit lige noget for dig!

På en funktionel bootcamp hos Hvidovre BodyFit kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring. Træningen vil være med egen kropsvægt, og der arbejdes meget med styrke øvelser & HIIT – dvs. en masse forskellige øvelser med forskellige intervaller, så du går hjem med en fantastisk følelse af træthed i kroppen og har givet dig selv fuldt ud!

Fordelen ved en trænings-bootcamp er, at man træner med den samme lille gruppe 1 gange om ugen og der skabes hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang,

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

4 ugers Bootcamp – 100 kr. tilmelding på mobilepay 56108 – skriv navn og Bootcamp opstart. Tirsdag d. 10.09.2019

  • Træning hver tirsdag kl. 16.45-17.45 på græsset ved fodboldbanen

  • Fællesskab

  • Sved på panden

  • Funktionel træning med egen kropsvægt

  • Alle kan være med uanset trænings niveau

  • Masser af sjov og grin

Skriv en Kommentar 0


Næste hjemmekamp er Lørdag den 7. september kl 14.15

Skrevet af John Steinmüller @ 30/08 2019Bookmark og Publicer

Husk at næste hjemmekamp er Lørdag den 7. september. Vi håber på at se jer til at heppe og støtte vores drenge !

Skriv en Kommentar 0


Pant donation ved Føtex Friheden

Skrevet af John Steinmüller @ 29/08 2019Bookmark og Publicer

Pantdonation

Føtex i Frihedens butikscenter har besluttet sig for at støtte Boldklubben Friheden på en helt speciel måde!
Det næste år vil det være Boldklubben Friheden som får gavn af den pant som man vælger at donere videre, når man afleverer flasker i butikken.

Deres beslutning om dette er på baggrund af at vi allerede har et samarbejde omkring kræmmermarkedet og andre indkøb, og i den forbindelse synes de at vores forening har et positivt ry i lokal området, og derfor vil de gerne støtte os på en ny måde.

Udover pantdonationen har de også støttet os med et engangsbeløb på 5000,-, og i forbindelse med denne støtte, har vi lovet at hjælpe nogle dage i november og december, hvor vi skal agere julehjælpere, og assistere kunderne med at pakke deres indkøb i poser, så de får en ekstra god oplevelse af at handle lokalt.

Så som altid vil vi opfordre til følgende:

Støt vores sponsorer – de støtter os

Skriv en Kommentar 0


Så starter sæsonen op igen. Hjemmekamp lørdag den 24. august

Skrevet af John Steinmüller @ 16/08 2019Bookmark og Publicer

Første hjemmekamp er lørdag den 24 august for den nye sæson og vi starter med et lokalopgør mod Rosenhøj. Vi tænder grillen som vi plejer og fadøllet er koldt :-) Vores 2. hold spiller først kamp mod BK Avarta. Grillen bliver tændt fra kl 13.00 og 1. holdet spiller kl 14.15.

Hvis vejret er godt, så vil vi skaffe en hoppeborg fra Olsens Festudlejning til ungerne, så vi håber at en masse har lyst til at komme op og støtte drengene.

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler