Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Nyt æresmedlem Jan Gerdes

Skrevet af john.steinmuller@bkfriheden.dk @ 10/10 2020Bookmark og Publicer

I onsdags var bestyrelsen samlet for at hylde vores nye æresmedlem. Klubben har nu 6 æresmedlemmer og navnene kan man se her på hjemmesiden, samt vores BK Frihedens Venner tavle ved kantinen.

Tale af vores formand Morten Larsen 

"Kære Jan Gerdes

Fodboldspiller BK Friheden siden du nærmest kunne gå (en enkelt afstikker til HIF) og flere år på 1. Senior og målscorer ved vi jo alle du er.

Efter at have kigget de gamle annaler igennem har jeg fundet frem til at du begyndte i bestyrelsen i 1984 og de første år fungerede du som sekretær (det er her jeg fandt de første dokumenter med din underskrift på)

13/11-90 – siddende bestyrelse vælger alle at trække sig men peger samtidig på nogle personer som de mener kan/skal være med til at føre BK Friheden videre:

Moff, Mørtel, Jens R, Jens Larsen, Henning, Andre, Gerdes, Bønne, Stig Gert Strømvig, Lars Jensen

20/11-90 Generalforsamling: Her fremlægger du første gang årets regnskab da Gert Andersen er trådt du af bestyrelsen i utide.

Første beslutning var at kontingentet skulle opkræves 1 gang årligt i marts måned

Som uddannet på Hvidovre Kommune og derefter mangeårig skatte medarbejder samt uddannet revisor har du jo nogen åbenlyse kvaliteter til at bestride funktionen som kasserer.

Det har vi i BK Friheden nydt godt af i mange år, og du har udviklet dig sammen med klubben i den periode, og der har været mange forandringer såsom (håndskrevne regnskaber, skrivemaskinen, terminaler og til dagens digitale regnskabsføring) og du har formået at følge med tiden og bruge disse værktøjer til at styre økonomien med hård hånd.

Der er dog en ting som ikke har forandret sig igennem tiderne og det er noget du altid har været efter for det er utroligt svært at styre og kontrollere og det har du det ikke godt med – kan du gætte hvad det er?

De Blå sedler

BK Friheden har i dag en sund økonomi (nok en af de bedste af de klubber jeg taler med både indenfor fodbold og andre idrætsgrene) og det er du bestemt en af årsagerne til, selvom vi ikke altid helt forstår om det er + eller – når vi kigger på dine regnskaber (du fortæller dog at det er værktøjet der gør det og ikke dig)

Du er altid klar til at give din mening til kende når vi diskuterer forskellige emner i bestyrelsen og der bliver lyttet til dig når du taler.

Selv når vi får nye medlemmer i bestyrelsen så ved de hvem du er af navn og der går heller ikke lang tid før de så også kender dig som person.

Der har dog været en enkelt undtagelse da vi for en del år siden fik den gode Jonas Bo med i bestyrelsen for hans berømte ord giver stadig genlyd en gang imellem.

Hvem er du og hvad laver du egentligt her??

Prag klubben: Med i Præsidiet og altid klar til at tage med

Onde tunger fortæller at du altid er med til at drikke og aldrig siger nej tak, meeeen at du først tilbyder en omgang når de andre ikke kan drikke mere – du er jo kasserer og tænker på økonomien

Jeg bliver løbende gjort opmærksom på (specielt af lørdagsklubben) hvilke personer der har gjort sig bemærket og hvem som de mener skal have et ekstra klap på ryggen eller ”et los i røven".

Her er dit navn blevet nævnt igennem længere tid, men det er også fra andre kanter jeg har hørt dit navn, og selvfølgelig ikke mindst fra dine ”kollegaer" i bestyrelsen.

Derfor er jeg glad og stolt over at introducere dig som BK Frihedens nyeste æresmedlem i dag 7/10-20 og det er fuldt fortjent at du kommer med i den eksklusive klub af personer som har markeret sig i BK Frihedens historie"

Skriv en Kommentar 0


BK Frihedens venner

Skrevet af John @ 28/09 2020Bookmark og Publicer

BK Frihedens Venner


Vi er utroligt stolte af at vores nye `støtteforening` er kommet så godt fra start. Vi er PT 112 medlemmer.

Vi er også glade for at kunne fortælle at det første vi har brugt penge på er 3 nye store borde/bænkesæt.

Se info her; http://www.bkfriheden.dk/default.asp?id=127

hvis du også vil være medlem af BK Frihedens Venner.


På vegne af vennerne 😊

Johnny Duholm

Skriv en Kommentar 0


Børnetræner U5 søges

Skrevet af John Steinmüller @ 28/08 2020Bookmark og Publicer

Vi søger børnetræner til U5, Årgang 16


Vil du være med til at hjælpe børn og forældre i gang med smølfe-fodbolden hos BK Friheden ? Vi har mange henvendelser fra forældre og børn, som ønsker at starte op til fodbold. Derfor søger vi en U5 træner, så vi kan få startet vores yngste årgang op. Som U5 træner bliver du en del af børnetrænerafdelingen, hvorved du også vil få mulighed for at komme på de trænerkurser, som er relevante samt sparring fra både interne og eksterne kilder. Du vil også modtage en trænerpakke som blandt andet består af trænertøj samt materialer.


DIN OPGAVE bliver at træne og inspirere U5 holdet samt inddrage forældrene på årgangen.


VI FORVENTER, at du har en sund interesse inden for de pædagogiske og idrætslige områder. Har lyst til at indgå i et velfungerende samspil mellem klub og forældre. Har en åben og positiv tilgang til træningen med børnene. Hvis du har lyst til at bliver en del at børneafdelingen eller høre mere om stillingen, er du velkommen til at skrive en mail til ungdomsformand Thomas Filthuth på thfilthuth69@gmail.com, hvori du fortæller lidt om dig selv. Du har også mulighed for at kontakte Thomas på mobil 22354434. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

LIDT OM BK Friheden:

Vi er en breddeklub med cirka 300 ungdomsspillere og cirka 100 aktive seniorspillere. Klubben er startet i 60'erne og har klublokale og baner ved strandmarksskolen. Vi er en klub, som værdsætter breddeidræt og vægter det sociale højt. Se evt vores hjemmeside www.bkfriheden.dk for mere information om klubben.

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler