Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Næste hjemmekamp på Strandmarken

Skrevet af john Steinmüller @ 10/10 2018Bookmark og Publicer

Næste hjemmekamp er Lørdag den 20. oktober kl 12.00. Selvfølgelig salg af pølser og Øl/Vand :-)

Skriv en Kommentar 0


Sæsonafslutning for BK Frihedens Oldgirls

Skrevet af john Steinmüller @ 08/10 2018Bookmark og Publicer

Den 1. rigtige sæson er vel overstået for klubbens oldgirls. En sæson hvor pointhøsten ikke helt levede op til det gode spil og chancer vi skabte.
Men det har alligevel været en forrygende sæson, hvor der er blevet trænet på livet løs, kæmpet, grædt og grinet endnu mere. Truppen er meget homogen og alle kæmper for alle, og venskaber og sammenhold er nøgleord. Noget af det mest positive er den energi pigerne lægger for dagen, både på og udenfor banen. Noget mange hold kunne lære en del af ;) jeg har aldrig i min træner-karriere oplevet et hold der kæmper så meget både til træning og i kampe.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være en del af dette fantastiske hold og jeg er sikker på at vi i lang tid fremover vil få mange gode timer sammen.
Vi havde afslutning i lørdags og der blev uddelt nogle pokaler og følgende spillere fik en pokal med hjem (alle spillere havde dog fortjent en pokal),

 

 

Årets stjerne : Tanja Holt
Årets fighter : Katrine "katrusse” Jensen
Årets stemmer : Stine Agergaard
Årets spiller : Didde Høj

Tak for en fantastisk sæson

Thomas

Skriv en Kommentar 0


Næste hjemmekamp på Strandmarken

Skrevet af john Steinmüller @ 26/09 2018Bookmark og PublicerDer må gerne sættes kryds i kalenderen til næste lørdag. Den 6. oktober kl 12.00 spiller første holdet næste hjemmekamp mod Barberen IF.
Selvfølgelig vil der være salg af Frihedens berømte stadion pølse samt øl/vand.
Kom og støt drengene til top-kamp !!

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler