Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Sweethearts og Amin på årets Kræmmermarked

Skrevet af john @ 05/07 2017Bookmark og Publicer

Det er 35. gang Boldklubben Frihedens afholder kræmmermarked, de første 24 år blev markedet afholdt ved Brøndby havn, så det er altså 10. gang at markedet afholdes, i vores egen baghave, på grusbanen for enden af Hvidovrevej.


Årets marked, der finder sted den 4.-6. august indeholder såvel gode gamle traditioner men også nye spændende tiltag. Vi har igen i år et stort Tivoli fra Skandinavisk Tivoli Park på pladsen. De medbringer mange spændende forlystelser for både børn og voksne. Ligesom vi igen i år satses på et stort og flot musik program, i et kæmpe festtelt. Årets hotte navn er igen Sweethearts (sweethearts.dk), som optræder på markedet for 6 gang.

Fredagens musik program indledes kl. 17.00 af hvor Flemming Flipside går på scenen med sin guitar. Flipside spiller hits fra 60’erne og frem til i dag.

Hvidovre kulturråd holdt lørdag den 21. maj 2017 reception i Medborgersalen i forbindelse med der 50 års jubilæum og efterfølgende var der koncert i Medborgersalen med Lis Sørensen  konferencier var Amin Jensen og også gav et par opera numre under receptionen

Hvidovre kulturråd holdt lørdag den 21. maj 2017 reception i Medborgersalen i forbindelse med der 50 års jubilæum og efterfølgende var der koncert i Medborgersalen med Lis Sørensen konferencier var Amin Jensen og også gav et par opera numre under receptionen

Mange kræmmere og mange lokale sælger alt mellem himmel og jord.

Mange kræmmere og mange lokale sælger alt mellem himmel og jord.

Derefter byder vi velkommen til årets store nyhed, Amin Jensen, som lavet et show, der er en skøn blanding af humor, sang og musik.

Fredagen musik program rundes flot af, af Elsborg/Toftager. Hvidovredrengene, der med velklingende populær musik, nok skal nok få gang i teltet.

Lørdag kl. 14.00 kommer Frihedens-linedance og laver et festligt show og en workshop, hvor du kan lære at danse linedance, alle kan deltage.

Lørdag kl. 18.00 varmer bandet 12 Strings & a Box, publikum op. Bandet består af Lars Høgsbro, Michael Aage Jensen og Ole Riberholdt, og spiller både gamle og nye klassikere.

Lørdag aften kl. 20.30 har vi så fornøjelsen af, endnu en gang, at byde velkommen til markedets absolutte top navn, Sweethearts.

Vi har, igen i år, store forventninger til Sweethearts, der virkelig forstår at lave "gang i gaden”. Sweethearts skriver på deres hjemmeside: "Åbn jeres hjerter - glem det triste”.

Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands, Sweethearts, bevæger sig ind i et nostalgisk univers af forrygende dansktop-revival.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt sceneshow, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd til lyden af Sweethearts’ updatede fortolkninger af gamle dansktop hits.

På markedet vil det, som vanligt, være muligt at købe store saftige flæskestegssandwich, der er produceret efter egen opskrift.

Som noget ganske nyt, vil der i år også blive mulighed for at stille sulten med en gammeldaws klassisk bøfsandwich, med diverse snask og bløde løg.

Markedspladsen har rigeligt med plads til de ca. 100 kræmmere, som normalt besøger vort markedet. Vi har allerede tilsagn fra en stor del af disse kræmmere, men der er selvfølgelig også plads til lokale "lopper”, der skal have ryddet op i kælderrum eller i garagen.

HUSK: Der er gratis entré både på markedspladsen og til musik arrangementerne i teltet!

Skriv en Kommentar 0


Kerteminde Cup 2017

Skrevet af john @ 27/06 2017Bookmark og Publicer

Så er turen fra Kerteminde overstået og det har været en fantastisk Kerteminde Cup tur. De landede cirka kl 19.00 ved klubben søndag aften. Det har været en super tur, hvor 146 spillere og trænerne oplevede vores gode sammenhold og BK Friheden har helt sikkert gjort sig bemærket i det fynske. Det vigtigste var det sociale og at drengene heppede på hinanden på tværs af årgangene. Der blev også taget en masse pokaler hjem til pokalskabet ! Vi glæder os til at se jer og jeres fine pokaler. U8 c tog en 2. plads, U9 A vandt deres række, U9 B fik sølv, U10B 8 mands tog også en sølv, U12B tog en 3. plads og U13 vandt sølv. Men det bedste var nok at man fik styrket kammeratskabet efter en fed tur
Trænerne takker alle drengene og pigerne for en fantastisk tur og godt sammenhold.
Vi håber at vi kan få stablet en lignede tur sammen til næste år !


Skriv en Kommentar 0


Veteranerne vandt ny turneringsform - 5 Mands bane med 8 mandsmål. Tillykke med 1. pladsen

Skrevet af john @ 27/06 2017Bookmark og Publicer

DBU Sjælland var til stede til årets sidste kamp imellem BK Friheden og Glostrup 95, for at tage temperaturen på det nye tilbud, og høre spillernes oplevelse efter en sæson med den nye spilleform.


Generelt var det nogle positive spillere, der alle over en bred kam så langt flere plusser end minusser ved at kombinere 5-mands baner og 8-mands mål.

Lars Juhl fra Glostrup 95 var ikke i tvivl om de positive ting ved tiltaget, da vi tog ham til side efter kampen:

”Der sker hele tiden noget på banen, med den korte afstand fra mål til mål. Samtidig gør den lille bane at man hele tiden er med i spillet, og får rørt bolden en masse.”

Positiv målmand trods de mange mål

Tænker man at de mange mål der typisk er i kampene, kan være en udfordring for ham der skal hente bolden ud af nettet, målmanden, kan man godt tro om igen. Vi spurgte nemlig BK Frihedens målmand på dagen, Lennart Jønsson, om hans oplevelser med det nye turneringstiltag og han var fuld af lovprisende ord:

”Der er meget småspil, og samtidig er det en spilleform hvor alle kan være med, da man får rørt bolden en masse, også selvom man måske er lidt mindre mobil. Derudover har vi klart kunne mærke at det har været nemmere at sætte hold. Eneste ændring man kan overveje er på spilletiden, hvor 2x30 for nogle kan være lidt lang tid.”

Det hører da heller ikke til sjældenhederne at målmanden tager turen og får sparket på kassen, og resultater som 17-7, 11-8 og 6-10 vidner om kampe med masser af mål og chancer.


Skriv en Kommentar 0


Bk Friheden indtager Kerteminde med 146 spillere, trænere og ungdomsformand !

Skrevet af john @ 18/06 2017Bookmark og Publicer

BK Friheden indtager Kerteminde !!

På fredag den 23.06 kl 12.00 rejser BK Frihedens ungdomsafdeling til Kerteminde Cup. Vi er stærkt repræsenteret med 146 børn, trænere og ungdomsformand. Disse spillere er fordelt på 17 hold fra årgang 03 og op til årgang 10. Det er et super stævne og mon ikke at vi bliver en anelse toneangivende Finalerne spilles søndag ved 14-15 tiden og kl 17 kører de to busser retur med forhåbligt en bunke trætte men glade børn. Vi forventer at ramme Hvidovre kl 19.
Trænerne for hver årgang har fået information. Huskeliste og kampprogram.
Vi håber på et fantastisk stævne og ikke mindst godt og socialt samvær


Skriv en Kommentar 0


Sjællandsmester i række 2 BK Friheden

Skrevet af john @ 18/06 2017Bookmark og Publicer

Et kæmpe stort tillykke til vores U13 drenge med sjællandsmesterskabet
En semi finale mod Sorø som blev vundet 1-0 i sidste minut og så var man klar til finalen om SM i række 2. Finalen blev vundet 2-0 over Vipperød og stolte drenge modtog pokal, medalje og t-shirt som bevis for at de er de bedste på Sjælland Godt kæmpet, drenge og de to trænere


Skriv en Kommentar 0


Sidste smølfebold inden sommerferien

Skrevet af john @ 18/06 2017Bookmark og Publicer

Det var så sidste gang med smølfebold inden sommerferien. 28 drenge og piger havde lyst til at bruge en time med fodbolden på sådan en dejlig søndag. Det er fantastisk at se glæden i de små øjne
Smølfebold starter op igen efter sommerferien. I vil få besked her på siden og på gruppen 2650 Hvidovre.
BK Friheden ønsker jer alle en fantastisk sommer og håber at vi ses i klubben efter ferien


Skriv en Kommentar 0


BK Friheden repræsenteret til Brøndby MasterClass udtagelses stævne.

Skrevet af john @ 15/06 2017Bookmark og Publicer

BK Friheden repræsenteret til Brøndby MasterClass udtagelses stævne.

Torsdag d. 8. Juni afholdte Brøndby Masterclass LTC (Lokal Talent center) stævne for ca. 60 udvalgte U11 spillere fra Brøndby Masterclass samarbejsklubber, som er fordelt på 4 talent centre. De 4 centre ( centre nord, vest, centrum og Brøndby) skulle spille mod hinanden inde på selve Brøndby stadion.
Alle holdene klædte om i Superliga omklædningsrummene
Og der efter stod man så klar i spillertunnelen til at... løbe på banen til "jump"
Med forældre, familie, venner, trænere og ledere på tilskuerpladserne jublende.
BK Frihenden havde 5 spillere med på centre Brøndby holdet,
Daniel, Peter, Rasmus, Jonathan og Victor havde alle en fantastisk dag.
Hilsen Tino

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler