Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Kommende topdommer fra BK Friheden

Skrevet af John Steinmüller @ 15/01 2020Bookmark og Publicer

"Vores" kommende top-dommer, Casper Bengtsson fra U17, er i dag blevet udtaget som 1 ud af 12 dommere til at deltage i et elite-dommer kursus hos DBU i august i år.
Casper er inde i en rivende udvikling som dommer og DBU holder virkelig øje med ham, og mon ikke vi en dag får Casper at se i superligaen?
Der skal fra Boldklubben Frihedens side lyde et foreløbigt stort tillykke med udtagelsen. Vi er meget stolte af ham og krydser fingre for hans fremtid med fløjten.
Hvis du vil se Casper i aktion så dømmer han tit Bk friheden kampe og ellers kan du fange ham, når han træner hos U17 og høre hvor og hvornår han skal dømme igen.
Piiiiiiift herfra til Casper

Skriv en Kommentar 0


Et æresmedlem Børge Knudsen (Kridt Børge) er gået bort

Skrevet af John Steinmüller @ 26/12 2019Bookmark og Publicer

Et æresmedlem Børge Knudsen (Kridt Børge) 89 år er gået bort.
Han har været en meget stor hjælp for BK Friheden igennem mange årtier, altid villig til at give en hånd med til vores kræmmermarked og meget, meget andet.
Børge vil blive savnet.
Hilsen
BK Friheden

Skriv en Kommentar 0


Nytårstaffel hos BK Friheden

Skrevet af John @ 06/12 2019Bookmark og Publicer

BK Friheden afholder Nytårstaffel den 31 december fra kl. 10.00 til 14.00. Kom forbi og drik en fadøl eller sodavand og ønsk kammeraterne og andet godtfolk et godt nytår !

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler