u8 BK Friheden

BK Friheden Masterclass Samarbejde

Boldklubben Friheden er en bredde klub for alle og det vil det altid være. Men vi vil også gerne tilbyde noget ekstra for de spillere kan og vil lidt mere. Det er her vores samarbejde med Brøndby Masterclass kommer ind i billedet. Brøndby Masterclass er kort sagt talentudvikling og uddannelse, Spiller såvel som træner. Som samarbejdsklub kommer vores trænere bla. På kurser og til trænersamlinger. Hvor de får uddannelse og inspiration til hvordan en af de mest Resource stærke klubber i Norden håndtere talentudvikling af unge spillere, derfor et det et helt unikt tilbud vores lille klub kan tilbyde vores spillere og trænere.

Brøndby Masterclass

 

Brøndby Masterclass har årligt trænersamlinger med de samarbejdsklubber som er med i Brøndby masterclass og er nogle virkelig givende dage for klubberne.

 

Boldklubben Friheden har et tæt samarbejde med Brøndby Masterclass omkring vores ungdomsspillere og via det samarbejde er vi som klub overbevist om at vi kan give vores spillere de bedste rammer som ungdomsspillere indtil en spiller er klar til større udfordringer end Boldklubben Friheden kan give en spiller med stort potientiale. Brøndby Masterclass kender eller får løbende indgående kendskab til vores ungdomsspillere via en tæt kontakt med vores trænere samt de løbende træningssamlinger hos Brøndby Masterclass.

Brøndby Masterclass

 

Træningssamlinger - (LTC Træning og T+ træning).
LTC træning eller Lokal Talent Center træning er for U9-U11 spillere. Der tilbydes træning en gang om måneden for de 8-12 dygtigste og mest træningsparate spillere på hver årgang ude hos Brøndby Masterclass. En månedlig træningssamling med både spillere og trænere fra vores og andre af Brøndby Masterclass samarbejdsklubber, her spares der trænere imellem og udfordres og udvikles spillere imellem de forskellige klubber. Derud over bliver der et årligt udtagelse stævne hvor de 15 spillere med største potentiale fra hver talentcenter (ca. 60 spillere) udtages til "stævne" hos Brøndby i juni måned.

T+ Træning er for de dygtigeste spillere fra U12-14.
Der tilbydes kun de aller dygtigeste spillere fra Brøndby Masterclass samarbejdsklubber en ugentlig træning med elite trænere hos Brøndby Masterclass.

 

Spillerforløbet ser således ud:

U9 - U11 Talentcenter træning
U12 T+ træning for de bedste spillere
U13 Forsætter til T+ træning
Starter evt i forløb
Skifter evt. Til Brøndby
U14 - U15 Forsætter til T+ træning
Revurderingen af T+ gruppen
Skifter evt. Til Brøndby

Vi ses på banerne
Tino Yannpoulos
BK Friheden
Brøndby Masterclass Ambassadør